Månedsarkiv: december 2018

Borgermøde i Tandslet

 

Der var borgermøde i Tandslet torsdag den 13. december, hvor der var info om hvordan man kan bevare købmanden i Tandslet, når Bitten engang vælger at gå på pension. Der var et stort fremmøde på omkring 140 borgere, så Multisalen i Sydalshallen var fyldt.
Landsbygruppen for Tandslet Sogn havde indkaldt og der var oplæg fra Dagrofa ved Hans Meldgaard, fra Sønderborg Vækstfond ved Anders Brandt, samt fra initiativtagerne fra Blans, som lige har åbnet deres nye Købmands butik. Der blev ligeledes oprettet en styregruppe, der arbejder videre med projektet.

Læs referatet under fanebladet Landsbygruppen og referater.

Der kan tegnes anparter i projektet, så har du lyst til at tilkendegive din støtte kan du hente blanketten her. Den udskrives og udfyldes, kan så efterfølgende afleveres i postkassen inde i butikken ved Min Købmand i Tandslet, eller skannes eller fotograferes og sendes på mail til bonde@tandslet.dk eller elholm@tandsmose.dk

Tilsagn om støtte til ny købmand

 

Kør mæ bænk

Kør-mæ-bænken er særlig på den måde, at der på ryglænet ses flere mulige stednavne. Når man fx sætter sig på bænken og ønsker et lift mod Sønderborg, skal man sætte sig, så ”Sønderborg”-navnet er frit – eller blot pege, så forbipasserende ikke er i tvivl om, hvor man skal hen.

Bænken er placeret overfor Min Købmand i Tandslet

Hold øje med, om der sidder nogen der mangler et lift, næste gang du kører forbi.
Håbet er at Kør-mæ-bænken, sammen med Landsbybussen, kan være med til at øge samkørslen i vores område, til glæde for den private pengepung og ikke mindst miljøet.